fbpx

Latar Belakang

Syarikat ini dimiliki dan dikendalikan 100% oleh BUMIPUTERA dan kumpulan profesional yang membawa setiap pengetahuan dan pengalaman

2013

Bermula Mac 2013, RPG Group telah mulai menawarkan perkhidmatan ubahsuai kontena mengikut keperluan pelanggan. Setelah setahun di Lembah Klang, aktiviti perniagaan utama syarikat ini berubah dari pembaikan kontena kepada reka bentuk dan pengubahsuaian rumah.

2014

Bermula tahun 2014, RPG Group telah memulakan semula aktiviti pernigaan di Pulau Langkawi, Kedah. Sejak itu, puluhan portfolio projek pembinaan yang telah disempurnakan oleh syarikat ini. Demi meneruskan kelangsungan perniagaan, cawangan RPG Sdn Bhd telah dibuka di Lembah Klang dan juga Alor Star, Kedah. Untuk meneruskan kesinambungan perniagaan, RPG Sdn. Bhd membuka cawangan di Lembah Klang dan di Alor Star, Kedah dan Terangganu.

Kini

Sebagai syarikat yang berdedikasi untuk mencipta hasil terbaik, kami terus berusaha untuk memberikan hasil maksimum kepada pelanggan kami melalui pengetahuan teknik pembinaan inovatif terutama dalam (Industrialized Building System - IBS), kaedah komputer maju, pasukan reka bentuk yang sangat inovatif, jaminan kualiti, kepatuhan kepada jadual waktu dan pengalaman kerja yang ketat dengan semua jenis prosedur pembinaan termasuk projek landasan berperingkat.

RPG Group terdiri daripada pasukan kakitangan yang berbakat, progresif dan bermotivasi tinggi yang berdedikasi untuk memberikan perkhidmatan yang unggul. Kami sentiasa sedar untuk mengekalkan interaksi pelanggan yang berkesan dan kemahiran produktif tertinggi dalam karya kami. Mengekalkan anggota kakitangan utama dengan kemahiran yang sangat maju ini membolehkan kami memberi perkhidmatan berterusan kepada pelanggan dan profesion kami.a

Hubungi Kami di Whatsapp
1